Idag förklarar jag Utomhuskocken officiellt öppnad. Som du ser har sajten varit uppe ett tag redan, men den har inte varit öppen och tillgänglig förrän nu. Här kommer du fortlöpande att kunna ta del av nya artiklar, foton, filmer, recept, tips och tricks som alla på det ena eller andra sättet handlar om att äta, dricka och laga mat utomhus. Det kommer förstås att bli en hel del eld, rök och gjutjärn, men även sådant som inte är fullt så förutsägbart. Själva syftet med Utomhuskocken är att utforska spännande sidor av utematlagning samt att väcka inspiration så att fler får lust att laga mat utomhus. Lämna gärna kommentarer och dela/länka om du hittar något du gillar. Och har du idéer om bra uppslag för Utomhuskocken eller kanske egna utespecialiteter som du vill dela med dig av, får du gärna höra av dig. Det går att kontakta mig via utomhuskocken@gmail.com
/Pontus